Examens geven me wonder boven wonder heel wat inspiratie voor toekomstige projecten wat fotografie betreft.

Sinds mijn nieuw webadres heb ik ook een nieuw deel aan mij portfolio toegevoegd, meer bepaald CityPhotography. Het is een verzameling van foto’s die ik verzameld heb tijdens mijn bezoeken aan verschillende grootsteden maar ook kleine gemeentes zoals Oostkamp. Het huidige plan is dan ook deze collectie nog wat uit te breiden met foto’s van Gent en Brugge. Van Brugge heb ik eigenlijk al heel wat foto’s maar toch heb ik opnieuw plannen gemaakt om er nog eens rond te toeren. Op zoek naar de minder bekende maar toch mooie plaatsjes van Brugge. Maar ook Gent lijkt me heel wat moois in zijn marge te hebben. Vooral ‘s avonds zijn er zeer mooie verlichte stukken in Gent. Tijdens intersemestriële week zal dan ook zeker een dag worden uitgetrokken voor een bezoek (met camera uiteraard) aan stad Gent. Ik hoop dus binnenkort wat foto’s te kunnen toevoegen aan city photography.

Maar als dit al mijn inspiratie zou zijn tijdens de examens dan zou ‘veel’ wel een overdrijving zijn. Ik speel nog met heel wat verschillende ideeën. Velen ervan nog niet uitgewerkt of doordacht maar ik kan je vertellen dat ik hoop deze onderwerpen op een originele manier aan het licht te brengen.
– Lego/playmobile explore the world
– Light is key in photography
– technology is photogenic
– video can be as remarkable as photography
– secrets can be loud (ssstttt)
– there is a quiet space in every city, you just don’t know it.
– water effects
– …

Ik sta volledig open voor andere ideeën. Vooral dingen die echt een uitdaging zijn om in beeld te brengen en dus niet die plaatjes die iedereen wel al eens gezien heeft. Aarzel niet om contact op te nemen via de contact pagina. Maar ook via facebook : piconifotografie of twitter : @pjcooreman