Het is al weer april en mijn blog is nog even leeg als in het begin van het jaar. Tijd om daar weer eens verandering in te brengen. Ik heb zoals je wel kon verwachten niet stil gezeten. Mijn tweede (drukke) semester is begonnen en de hobby’s- waaronder fotografie – moeten af en toe eens opzij gezet worden. Maar dat wil zeker niet zeggen dat ik niet meer buiten kom om plaatjes te schieten.

Begin februari ging er eindelijk iemand in op mijn aanbod om eens een shoot te doen. Ik zei het al vaker tegen vrienden dat ik daar altijd voor open sta. Allen vinden ze het een geweldig idee, maar niemand gaat er ook effectief op in. Maar nu was het eindelijk zo ver. Met de nodige stress en voorbereiding maakten we er een gezellig dagje van. De foto’s zijn ondertussen opgenomen in de portfolio. Met dank aan mijn 2 modellen!

Maart => toneelmaand. Yess eindelijk weer toneel. Al kon ik het laatste weekend niet mee maken door een studiereis toch heb ik er goed van genoten. Eén avondje presteren en het stuk vastleggen op die gevoelige sensor en dan 2 avonden genieten. Genieten van het gezelschap, de sfeer, de medewerkers en natuurlijk het stuk. De foto’s zijn beschikbaar via een dropboxlink. LINK
gomaartrilogie-

In april was de jaarlijkse lentemars van de Speelschaar weer aan de beurt. Ook dit jaar was ik er met plezier te gast. Stilaan begint iedereen me te kennen en het voelt echt een beetje als toekomen in een vereniging waarvan ik echt lid ben. Een leuk dagje maar de foto’s moeten helaas wat wachten. Schoolwerk gaat voor. Op diezelfde dag in april was ik ook nog te gast op een babyborrel waar ik ook gevraagd werd om nog een beetje op dat knopje te duwen. Ah ik was ondertussen al goed geoefend na zo’n dagje Speelschaar, zo’n feestje kon er wel nog bij.

Speelschaar: Lentemars & koffieconcert

Speelschaar: Lentemars & koffieconcert

Ondertussen zijn we bijna eind april. Je zou het misschien niet meteen kunnen raden maar Toneelkring Ware Vreugd is al weer begonnen aan de cafétheaterproductie: “Te Laat” van eind oktober. Ik kon het dan ook niet laten om even binnen te springen en te zien dat we ook deze keer met een groot aantal spelers op post stonden. Maar liefst 25 spelers zullen weer het beste van zichzelf geven. Ik kijk er alvast weer naar uit om de evolutie van het cafétheater te volgen en dit te kunnen vergelijken met het eindresultaat.
1erep-7310

Waar ben ik nog mee bezig?
Ik ben een nieuwe manier om foto’s te delen aan het uit testen. Een waardig alternatief voor dropbox waar mensen ook hoge resolutiefoto’s kunnen downloaden. Ik test momenteel nog de functionaliteit en de veiligheid. Maar Lychee lijkt me alvast veelbelovend. Neem alvast een kijkje en feedback is altijd welkom via de contact pagina.
foto’s pieterjancooreman
Ik begin ook alvast aan de nodige voorbereiding voor de twee huwelijken deze zomer. Ik kijk er samen met de koppels alvast naar uit!