Rommelmarkt

Voorgeschiedenis

In april van dit jaar heb ik me vrijwillig aangemeld bij toneelwerking Ware Vreugd. Ik ben wel gekend met de werking en ken heel wat leden.
Hun toenmalige voorstelling was voor mij een ideale kans om mijn toestel nog eens van onder het stof te halen.
Ik had toen nog niet zo heel lang mijn 85mm 1.8 en een donkere toneelvoorstelling was een mooie kans om eens de limieten te testen.
Ik kreeg even toegang backstage en schoot er naar eigen mening en uit feedback van de vereniging enkele mooie plaatjes.
Tijdens de voorstelling nam ik achteraan in de zaal plaats en omdat ik de voorstelling al eens gezien had wist ik bepaalde belangrijke momenten vast te leggen. Na de bewerking en selectie van deze foto’s heb ik deze doorgespeeld aan de webmaster van de vereniging.
Momenteel zijn ze te bekijken op warevreugd.be.

Gevolg

Enkele weken geleden werd ik gecontacteerd door F.D. een lid van de toneelvereniging (cameraman). Ik had net na publicatie al goede feedback gekregen van hem wat mij deugd deed. En blijkbaar waren mijn beelden wel blijven hangen. Want als organisator van de rommelmarkt op Schaerekermis was hij op zoek naar een fotograaf. Om te eindigen in schoonheid zou hij voor de laatste keer die rommelmarkt organiseren. Een twintigste en laatste keer vroeg dan ook om iets speciaals. Iets wat nog niet of toch niet vaak gedaan werd. Een bedanking voor het succes van twintig jaar rommelmarkt. Na een overleggend gesprek werd duidelijk dat er van iedere stand een foto gemaakt zou moeten worden en deze dan achteraf naar hen zou worden opgestuurd via de post en eventueel via e-mail. Het leek mij een unieke ervaring en een mooie kans om mijn ervaring wat op te krikken.

To be continued….